Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 22.12.2024, 22:17

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 17 » Карвінг як мистецтво перетворення
12:35
Карвінг як мистецтво перетворення

         Тиждень охорони здоров′я в школі-інтернаті  триває. Кожен день відзначається цікавими заходами та зустрічами. Так, 4 лютого до нас завітали майстри виробничого навчання Кобеляцького аграрного ліцею – Олександр Савенко та Геннадій Кривонос.

         Що таке мистецтво карвінгу, як цьому навчитися та як ці знання використовувати на практиці – такою була тема зустрічі кулінарів з нашими вихованцями.

         В актовій залі школи на той час був аншлаг. Запах цитрусових нікого  не міг залишити байдужим. Всім було цікаво, як в умілих руках майстрів звичайний апельсин перетворювався на жарптицю, червонобоке, апетитне яблуко – на лебедя, а банан з виноградом – на дельфіна.  Фруктова нарізка  стала виглядати  апетитнішою, ніж    звичайне яблуко чи   екзотичні банани, ківі    й виноград.  Глядачам було цікаво спостерігати за процесом перетворення плодів у фруктові букети. Та всі чекали того моменту, коли ж нарешті можна буде скуштувати ту смакоту. І майстри виправдали нетерпляче очікування залу. Дегустація пройшла успішно.

         Так,  із пристосувань та інструментів – лише звичайний гастрономічний ніж і  фантазія та умілі руки майстра роблять дива.

          Зустріч для 5-10 класів організували вчителі Аліна Ніколаєнко та Людмила Тихоненко.

Переглядів: 555 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz