Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 14:15

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Стало доброю традицією проведення предметних тижнів у Кобеляцькому НРЦ.

Тиждень психології та логопедії, який підготували та провели практичний психолог Рикова І.О. та логопед Годзенко О.С., також зайняв своє місце серед інших предметних тижнів, і з 04 по 08 лютого усі охочі мали можливість глибше зануритись в цікавий світ цих наук.

Під час Тижня проводились заходи, що охоплюють різні види діяльності: ігри, тренінгові заняття, презентації, майстер - класи, загальношкільні акції.

Мета Тижня - налаштувати учнів на «успішну хвилю»; сформувати загальний позитивний настрій; покласти початок новим перспективам; спонукати учнів до самопізнання через нетрадиційні форми роботи; навчати школярів відчувати внутрішній світ людини і вміти висловлювати свої почуття; формувати толерантне ставлення молоді до іншої позиції та світосприйняття людини, навички співпраці та взаєморозуміння; розвивати активну життєву позицію школярів. А найголовніше – занурити вс ... Читати далі »

Переглядів: 620 | Додав: bogdan | Дата: 18.02.2019 | Коментарі (0)

25 січня 2019 року Кобеляцький навчально-реабілітаційний центр відзначав свій 55-річний ювілей. Ні лютий холод, ні снігова заметіль не змогли стати на перешкоді родинному святу – ювілею рідної школи. Урочисто, але по-домашньому тепло відсвяткували цей день вчителі, ветерани педагогічної праці, випускники різних років, учні та батьки.

З нагоди знаменної дати до закладу завітали поважні гості – голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко, начальник Кобеляцького відділу поліції Сергій Джулай, заступник генерального директора по соціальних питаннях ТОВ агрофірми «Добробут» Анатолій Таранушич, які побажали учням та вчителям наснаги на творчу та продуктивну роботу.

З вітальним словом звернулася до присутніх директор навчального закладу Валентина Шпорт, яка висловила щиру вдячність ветеранам педагогічної праці і сьогоднішнім учителям ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: bogdan | Дата: 31.01.2019 | Коментарі (0)

У наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає дедалі важче знайти тих, хто здатен перейматися чужими проблемами, вболівати за ближнього, допомогти і підтримати.

Вихованці Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру постійно відчувають турботу, підтримку, любов небайдужих людей. Людей, які творять добро, які запалюють серця тих, хто цього потребує , зігрівають своїм теплом і вселяють віру у світле майбутнє.

Ігровий майданчик на подвір’ї; допомога у ремонтних роботах; облаштування сучасним обладнанням ігрової та сенсорної кімнат; забезпечення комп’ютерною та оргтехнікою, організація та проведення екскурсій в «Екопарк» та кінно-спортивну школу; канцелярські товари і настільні ігри; іграшки та гарні речі; аксесуари та різні прикраси для дівчаток; звичайно ж солодощі на всі свята - список добрих справ, які протягом року робили для дітей благодійники, можна продовжувати.

Щиру вдячність за допомо ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: bogdan | Дата: 27.01.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 483 | Додав: bogdan | Дата: 16.01.2019 | Коментарі (0)

Новий рік - це одне з найбільш таємничих, урочистих і яскравих свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить у дива. А дива завжди з нетерпінням чекають діти, з якимось невимовно радісним та казковим передчуттям. Радість і багато позитивних емоцій учні отримали під час перегляду святкової програми ,,А Новий рік, мов казка, дарує радість всім із щастям“, яка відбулася 26 грудня 2018 року в Кобеляцькому НРЦ. Музично оформлене дійство, з яскравими декораціями та розкішними костюмами, яке організували вихователі Міщенко Ю.М. та Козько І.В., справило на всіх присутніх незабутнє враження та святкову атмосферу - танці, пісні, вітання Дідів Морозів із країн Європи, циганське ворожіння, привітання дітей і, звичайно, казка, повна чудес і перевтілень. У казковий світ прекрасного, де щохвилини відбувалося диво і дорослі , й діти поринули разом із героями, ролі яких грали учні старших класів: Дінець Нонна, сестри Голик Карина та Дарія, Кремінь Олена, Іваненко Федір, Скрипай Катерина ... Читати далі »

Переглядів: 586 | Додав: bogdan | Дата: 28.12.2018 | Коментарі (0)

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найбільшим і найрадіснішим для дітвори є свято Миколая. Відбулося воно і в Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі для учнів закладу. В честь дня свого заступника школярі підготували цікаву виставу та зустрічали Миколая, який завітав до них з подарунками.

Зі словом привітання до присутніх звернулася директор НРЦ Валентина Шпорт, яка поздоровила всіх з прийдешніми святами, побажала успіхів та добробуту в родинах.

На захід традиційно завітали друзі та меценати навчального закладу- голова районної державної адміністрації Таміла Шевченко, начальник Кобеляцького відділу поліції Сергій Джулай, представники комбінатів ПрАТ "Полтавський ГЗК", ТОВ"Єристівський ГЗК", ТОВ "Беланівський ГЗК", які мали змогу зігріти дітей теплом батьківського спілкування , сердечно привітали учнів та вчителів з гарним святом, побажали миру, здоров’я та благополуччя, а ще потішили дітей «м ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: bogdan | Дата: 22.12.2018 | Коментарі (0)

Кожній дитині – світло знань,

Кожній дитині – можливість творити.

Відповідно до річного плану роботи з 03 по 14 грудня 2018 р. в навчальному закладі проходила декада початкових класів під девізом: «Кожен день у нас цікавий, веселий, плідний і яскравий». Головна мета декади – зацікавити учнів у вивченні предметів, зробити навчання більш розмаїтим, відкрити нові, нетрадиційні підходи до вивчення дисциплін, а також показати тісний зв'язок вивченого з життям людини.

Учні закладу мали можливість брати участь у конкурсі на кращого знавця української народної казки «Казковий дивограй», флеш – мобі, присвяченому Дню Збройних сил України. Діти із задоволенням малювали малюнки про зиму, декламували вірші, виготовляли найкращі сніжинки, аплікації з природних матеріалів, розгадували ребуси, кросворди, загадки.

Учителі початк ... Читати далі »

Переглядів: 458 | Додав: bogdan | Дата: 21.12.2018 | Коментарі (0)

6 грудня 2018 року в Кобеляцькому навчально - реабілітаційному центрі в спортивній залі школи було проведено спортивно - розважальне свято, присвячене Дню Збройних Сил України. Змагання проводив вихователь Коломієць І.В. У них взяли участь дві команди. Команда «Стріла»: Маковець А.- 7а, Маковець В.- 6а, Маковець Г.- 6а, Ушаков М.- 7а, Маковець І.- 4 класу і Команда « ... Читати далі »

Переглядів: 675 | Додав: bogdan | Дата: 18.12.2018 | Коментарі (0)

З метою привернення уваги учасників навчально – виховного процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення, у Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі проводилися різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства».

Особлива увага під час проведення даної акції приділялася питанням домашнього насилля, тому акція була спрямована проти насилля у сім’ї та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насилля.

Міжнародна акція «16 днів проти насилля» розпочалась інформаційною хвилинкою на лінійці «Захисти життя- зупини насильство». Психологом НРЦ Риковою І.О. було проведено анкетування учнів з питання «Насильство в школі» та психологічні тренінги у 6-9 клаасах, вихователями і класними керівниками - низку тематичних виховних заходів та годин спілкування, які стосувалися профілактики насильства та жорст ... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: bogdan | Дата: 12.12.2018 | Коментарі (0)

З метою покращення результатів навчальної та пізнавальної діяльності учнів з вивчення суспільних предметів, розвитку краєзнавчого інтересу, виховання патріотизму, любові до рідного краю та бережливого ставлення до природи з 26 по 30 листопада в НРЦ проведено Тиждень історії та географії.

У рамках Тижня було заплановано та успішно проведено цілий ряд пізнавальних, розвиваючих, узагальнюючих заходів, які продемонстрували знання, вміння та навички учнів НРЦ.

До уваги вихованців були представлені вікторина «Історію козацьку ми славимо в віках», кросворди «Мандрівка в країну Кросвордію», цікаві повідомлення «Географічні рекорди світу», «Географія вчора, сьогодні і завтра», конкурси малюнків та міні - плакатів. Найактивніші учні мали змогу взяти участь в географічному КВК, у грі – змаганні «Знавці України», екологічному тренінгу – подорожі «З природою живи у дружбі».

Всі учасники Ти ... Читати далі »

Переглядів: 526 | Додав: bogdan | Дата: 06.12.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 38 39 »
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz