Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 07:17

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 28 » Вдячність тому, хто дарує добро.
23:58
Вдячність тому, хто дарує добро.

У наш нелегкий час, коли все більше людей потребує турботи та матеріальної допомоги, стає дедалі важче знайти тих, хто здатен перейматися чужими проблемами, вболівати за ближнього, допомогти і підтримати.

Вихованці Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру постійно відчувають турботу, підтримку, любов небайдужих людей. Людей, які творять добро, які запалюють серця тих, хто цього потребує , зігрівають своїм теплом і вселяють віру у світле майбутнє.

Ігровий майданчик на подвір’ї; допомога у ремонтних роботах; облаштування сучасним обладнанням ігрової та сенсорної кімнат; забезпечення комп’ютерною та оргтехнікою, організація та проведення екскурсій в «Екопарк» та кінно-спортивну школу; канцелярські товари і настільні ігри; іграшки та гарні речі; аксесуари та різні прикраси для дівчаток; звичайно ж солодощі на всі свята - список добрих справ, які протягом року робили для дітей благодійники, можна продовжувати.

Щиру вдячність за допомогу висловлює адміністрація, педагогічний колектив та вихованці Кобеляцького НРЦ: ТОВ «АФ Добробут», Ларисі Босенко, керівнику громадської організації "Наша спільна справа- Полтавщина", Миколі Жуку, ФГ «Громада», Олександру Ткаченку, СФГ «Шанс», Миколі Андрієнку, директору СК «Радянський», Володимиру Долгову, громадське об’єднання «Пліч-о-пліч», Тетяні Санніковій, приватному підприємцю з Полтави, Руслану Пустовому, приватному підприємцю з Нових Санжар, Марині Нечаєвій, директору мережі магазинів «Аврора», Катерині Бордюковій, директору ПП «Кобеляки- світ», Василю Гордійку, директору АФ «Урожай», Надії Карнаух, керівнику ЗАТ «Завод продтоварів «Мрія», працівникам групи компанії FERREXPO: Полтавський ГЗК, Єристівський ГЗК, Біланівський ГЗК, Кобеляцькому відділу поліції.

Колектив дітей та працівників Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру щиро дякує Вам за благодійну допомогу, яку Ви надаєте безвідмовно та від щирого серця. Спасибі Вам, що вмієте розділити любов з тими, кому її не вистачає. Завжди приємно відчувати тепло людських сердець, які вболівають за дитячі долі та допомагають у здійсненні багатьох дитячих мрій та бажань.

Надаючи допомогу, Ви надаєте не просто матеріальні цінності, Ви даруєте радість та надію на краще життя.

Бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, достатку, аби збувалося все задумане, а Ваші доброта і щирість поверталися до Вас сторицею. Низький уклін Вам за вашу натхненну і самовіддану працю.

Сподіваємось і в подальшому розраховувати на Ваше розуміння та підтримку.

Переглядів: 461 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz