Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 18:22

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

З метою вивчення нових форм і методів роботи з дітьми, підвищення інтересу учнів до точних наук з 19 по 23 листопада в НРЦ проведено Тиждень математики та фізики, девізом якого були слова А.Пуанкаре: «За допомогою логіки доводять, за допомогою інтуїції винаходять». Впродовж тижня учні розгадували числові лабіринти та кросворди, брали участь у конкурсах «Міс Математика», «Вчимося рахувати гроші». Масово та цікаво були проведені позакласний захід «Фізика навколо нас», фізико – математичний квест. Усі бажаючі взяли участь у математичній вікторині та відвідали фізичне кафе «Фізика і гроші».

Тиждень математики та фізики сприяв розвитку математичної культури, зацікавленості учнів у вивченні предметів та дав змогу цікаво, змістовно і корисно провести дозвілля.

Учні закладу з нетерпінням чекають наступні предметні тижні.

Переглядів: 470 | Додав: bogdan | Дата: 06.12.2018 | Коментарі (0)

На календарі осінь, а за вікном – снігова ковдра по-зимовому щедро вкрила землю та багряно-жовтолисті дерева. Природа – вона така, примхлива. Та байдуже! На душі ще осінь – тепла, ніжна, оксамитова. Ще так би хотілося пройтися жовто-багряними алеями, вдихнути терпкий аромат хризантем, відчути свіжий, перемішаний з дощем, трунок її – Осені.

Бажання – не мрія, тому й збуваються. І ось ми в актовій залі.

І не важливо, що там за вікном – дощ, сніг, ожеледиця! А у нас ще осінь. Хоч на годиночку, та ми зустрілися з лагідним вереснем, підступним жовтнем та рішучим листопадом.

Яскраве свято осені подарували нам наші діти під керівництвом вихователя Тетяни Пенцко. Костюмоване дійство вразило не лишень гамою кольорів на сцені. Головними на святі були емоції. І були вони щирими, непідробними! Для кожного юного актора його роль видалась життєвим епізодом.

І пісні, і вірші, і танок – все присвячувалось їй, найяскравішій по ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: bogdan | Дата: 06.12.2018 | Коментарі (0)

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи , підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах, згідно плану навчального закладу з 12.11.2018 року по 18.11.2018 року у Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі проведено Тиждень безпеки дорожнього руху.

Усі заплановані та проведені заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Тиждень розпочався із загальношкільної лінійки, присвяченої безпеці дорожнього руху. Класними керівниками та вихователями було проведено ряд тематичних годин та годин спілкування : «Вивчаємо правила дорожнього руху», «Знай і виконуй правила дорожнього руху», «Дорожня абетка», «Подорожуємо автобусом», «Правила безпеки під час переходу вулиці» , на яких учні пригадали правила дорожнього руху, головні знаки пішоходів, обговорили різноманітні дорожні ситуації.

Для учнів 5-7 класів пед ... Читати далі »

Переглядів: 450 | Додав: bogdan | Дата: 23.11.2018 | Коментарі (0)

Осінь цього року прекрасна. Щедрість осені дозволяє створювати шедеври учнівської творчості.

13 листопада 2018 року в Кобеляцькому НРЦ відбулася традиційна виставка осінніх композицій «Барви осені».

На виставці були представлені вироби і букети з природного матеріалу. Завдяки фантазії і творчості нашого колективу виставка викликала захоплення і подив у всіх глядачів. Роботи відзначилися неабиякою фантазією і бажанням творити. І в цьому ще одна запорука хорошого майбутнього.

У холі , де були виставлені роботи, панувала атмосфера незвичності. Ці неймовірні вироби виконані з любов'ю і натхненням. Кожна композиція відрізнялася фантазією, оригінальністю і дотепністю. Глядачі не переставали дивуватися вигадці і майстерності наших творців.

... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: bogdan | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

    Канікули...Усі звикли сприймати їх , як час виключно для відпочинку. А от працівники Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру завжди використовують канікули з користю. Так і цього разу. Колектив нашого навчального закладу з задоволенням долучився до прибирання пришкільної території. Бадьорі та усміхнені, усі одразу стали до роботи: прибирали подвір’я НРЦ, підсаджували дерева та кущі, прополювали клумби, впорядковували прилеглу до закладу територію. Усі учасники працювали, не відчуваючи втоми, дуже сумлінно, швидко та з запалом юнацького завзяття.

    Адміністрація навчально-реабілітаційного центру подякувала всім працівникам закладу за активну участь у загальношкільній акції. Результатом їх спільних зусиль стала чиста, причепурена територія НРЦ.

... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: bogdan | Дата: 11.11.2018 | Коментарі (0)

ОГОЛОШЕННЯ!

«Кобеляцький навчально-реабілітаційний центр Полтавської обласної ради оголошує конкурс на право оренди піднавісу площею 84,00 м², розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Полтавська, 29 зі стартовою орендною платою 5 грн./м² без ПДВ. За додатковою інформацією щодо переліку документів та умов конкурсу звертатися за адресою: Полтавська область, м. Кобеляки, вул. Полтавська, 29 та по телефону (05343) 3-14-82. Документи приймаються протягом 15 календарних днів після опублікування оголошення.»

Переглядів: 434 | Додав: bogdan | Дата: 09.11.2018 | Коментарі (0)

Щоб здивуватися, потрібна мить, а щоб зробити дивовижну річ,

потрібні роки терпіння і наполегливої праці.

Д. Гельвецій

Праця – найкращий шлях до того, щоб любити життя.

Е.Ронан

Відповідно до річного плану з 22.10 по 26.10. 2010 року в нашому навчальному закладі проходив Тиждень трудового нав ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: bogdan | Дата: 01.11.2018 | Коментарі (0)

Нині, коли час збігає надзвичайно швидко, коли ритм життя набуває шаленого темпу, коли не вистачає часу для спілкування, для доброго слова, щирої посмішки, так важливо відчути турботу і увагу від людей...

Правоохоронці Кобеляцького відділу поліції вже давно являються шефами для вихованців місцевого навчально-реабілітаційного центру. Вони є не лише постійними гостями на шкільних святах, батьківських зборах, індивідуальних бесідах з вихованцями, але й систематично проводять превентивні заходи, спрямовані на безпеку життя і здоров'я дітлахів, які проходять не тільки у вигляді лекцій, а й в ігровій формі.

Так, 19 жовтня поточного року, за ініціативи начальника місцевого відділу поліції Володимира Федана для учнів Кобеляцького навчально-реабілітаційного було організовано дозвілля на природі. Правоохоронці влаштували дітлахам справжнє свято. Розпочалося все з екскурсії по відділу, де дітей зустрів інспектор ювенальної превенції Владислав Васюта, який познайомив школярі ... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: bogdan | Дата: 22.10.2018 | Коментарі (0)

І знову добра справа для вихованців Кобеляцького НРЦ від представників агрохолдингу "Астарта-Київ". Цього разу- ігровий майданчик для малечі. «Від імені наших вихованців та працівників закладу велика подяка керівництву агрохолдингу "Астарта-Київ" за такий чудовий подарунок для нашого навчально-реабілітаційного центру, – зазначила директор НРЦ Валентина Миколаївна Шпорт.- Впевнені, що це не остання добра справа для наших малюків».

А найкращою подякою за добрі справи стали щасливі й радісні оченята малечі, яка із задоволенням випробовувала нові гірки. Тепер упродовж дня подвір'я нашого центру наповнюється дитячим гомоном, радістю та щирими посмішками. Адже що може бути кориснішим за веселий та активний відпочинок?

... Читати далі »

Переглядів: 479 | Додав: bogdan | Дата: 18.10.2018 | Коментарі (0)

У час, коли шелестить золотом осінь, усюди снують срібляві нитки бабиного літа, а айстри дарують свій особливий аромат, в Україні відзначають особливе свято - День учителя...

5 жовтня у нашому навчально-реабілітаційному центрі відбулося традиційне святкування одного з найбільш шанованих професійних свят - Дня учителя. У закладі з самого ранку панувала святкова атмосфера, наповнена пахощами осінніх квітів, привітаннями.

А після уроків у актовій залі навчального закладу педагоги насолоджувались святковим концертом, де учні навчально-реабілітаційного центру подарували їм безліч пісень, віршів і танців. З словами привітань до колег звернулася директор НРЦ В.М.Шпорт, яка побажала усім присутнім натхнення у нелегкій праці вчителя, вдячних учнів, родинного тепла, затишку та здійснення найзаповітніших мрій.

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: bogdan | Дата: 09.10.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 38 39 »
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz