Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 07.05.2024, 14:47

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 29

17 лютого восьмикласники нашої школи були активними учасниками виховного заходу, присвяченого народним символам України.

Про вербу й калину, про барвінок і вінок, про писанку, про головну святиню нашого народу – хліб, про українську хату говорили, співали й слухали школярі – Сергій Наконечний, Артур Потієнко, Славко Кринський, Іванна Білизна, Андрій Бережний, Влад Карпухін, Ілона Лях. А про український вишитий рушник розповідали легенду. Бо на рушникові вишита доля народу.

Окрасою заходу були пісні. Співали не тільки діти, а й дорослі. Так, музичний керівник Наталя Вільхова та учениця 10 класу Тетяна Кащенко заспівали пісню про лелеку, а вихователь Тетяна Дробітько (вона ж і організатор заходу) разом з Вільховою співали «Три поради».

Любити рідну землю, свій народ, з повагою ставитися до його істо ... Читати далі »

Переглядів: 496 | Додав: bogdan | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

Обрядове християнське свято – Стрітення Господнє – відмічали і в нашій школі.

17 лютого у спортзалі було шумно й весело. Музично-спортивну народознавчу розвагу «Стрітення», яка супроводжувалась іграми, змаганнями й конкурсами серед учнів молодшої ланки, організували й провели вихователі Жанна Пелюхня, Любов Пестременко та Олена Малик. А допомагали їм Саша Дінець (Метелиця), Христя Стога (Віхола), Юля Скорик, Оля Міхальченко, Анжела Маковець (Сніжинки), Женя Іванченко (Сніговик) та Віка Татарко (Сонечко).

Глядачі із захопленням і цікавістю спостерігали за участю наших наймолодших вихованців у конкурсах «Прикрась ялинку», «Зимова прогулянка», «Підмети доріжку», «Розбуди бабака», «Склади прикмети», «Дбайливий садівник», «Сплету, сплету віночок», «Нагодуй п ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: bogdan | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

         День святого Валентина або День усіх закоханих завжди з нетерпінням чекають у нашій школі. Святкування його для нашого закладу вже стало традицією.

         Так, 16 лютого святково вбрана  актова зала приймала всіх бажаючих бути глядачами й учасниками незвичайного дійства. Ще б пак! Три закохані пари – Яна Гапон та Сашко Ковецький, Ліля Вільковська та Мишко Сирбу, Таня Кащенко та Руслан Маковець змагалися між собою – освідчувались у коханні, показували музичні кліпи, наперебій розповідали про історію кохання самого легендарного Валентина.

         Годі й говорити про те, що кожна пара намагалася бути найкращою у вираженні своїх щирих почуттів. Та журі все ж таки мало визначити найкращу пару. І на думку прискіпливих суддів ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: bogdan | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

       15 лютого минає 27 років із дня закінчення війни в Афганістані і 37 років від тоді, як Радянський Уряд прийняв рішення ввести   контингент військ до ісламської держави.  

       У нашій школі також вшанували скорботну дату й пам′ять про тих, хто, виконуючи так званий «інтернаціональний обов′язок», не повернувся на батьківщину з далекого Афганістану. Вечір пам»яті  й був присвячений цій трагічній сторінці нашої радянської історії.

       Втратами й бідою   ,  незгоєними ранами  обернулася для українського народу зокрема , ця «миротворча місія» на території  чужої країни.

       Учасники заходу згадали й про наши ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: bogdan | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

У рамках тижня охорони здоров′я та здорового способу життя 2 лютого в школі-інтернаті відбулася зустріч учнів з працівниками  Кобеляцької РС ГУ ДЕНС – інспекторами Віталієм Пищитою та Андрієм Коваленком.

Як уникнути пожежі? Як убезпечити себе від отруєння чадним газом, коли вже сталася біда? Як боротися з полум′ям до приїзду пожежників? Як користуватися вогнегасником? Саме про це й розповідали працівники пожежної служби нашим вихованцям. А що ж до вогнегасника, то діти  мали можливість навчитися користуватися цим приладом на  практиці.

Найбільше зацікавив дітей фільм «Небезпечні знахідки», як відповідь на питання – «Чому люди гинуть від вибухів снарядів і бомб на території, де не ведуться бойові дії»?

Із почутого та побаченого діти зроблять відповідні висновк ... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: bogdan | Дата: 29.02.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz