Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 08.05.2024, 04:08

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 01

Під такою назвою в школі-інтернаті проходив захід , присвяченій пам′яті трьохсот загиблих юнаків-гімназистів у далекому 1918 році поблизу залізничної станції Крути.

Вихованці Кобеляцької спеціальної школи-інтернату  вшанували пам’ять студентів, для яких перший бій під Крутами 29 січня 1918 року став останнім. Організатори заходу надали до перегляду цікавий документальний відеоматеріал цієї трагічної сторінки в історії України,  а учні інсценізували події далекого 1918 року.

Без минулого не може бути майбутнього.  Тому саме в цей день до школи  запросили й волонтерів, які опікуються нашими земляками в зоні бойових дій на Сході України. Тетяні Вільховій, Наталці Гук, Валентині Корецькій   часто доводиться перетинати ту межу, за якою кінчається мирна Україна . Військове протистояння, яке затягнулося на невизначений час, стали ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: bogdan | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

        27 січня в школі-інтернаті сталася подія. Садочок «Сонечко» гостинно відчинив двері для малюкам 3-5 років.

На урочистому відкритті були присутні голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко, начальник відділу освіти Кобеляцької РДА Наталія Коваль, начальник Кобеляцького Відділку Поліціі Головного Управління Національної Поліції в Полтавській області підполковник поліції Володимир Федан та інспектор Кобеляцького Відділку Поліції лейтенант поліції Олександр Данило.

Гостей привітала директор школи-інтернату Валентина Шпорт. Вона наголосила на тому, що  за 52 роки існування  навчального закладу дошкільнята прийшли до нас вперше.

Голова Кобеляцької РДА Таміла Шевченко подякувала працівникам  школи за  те, що вони змогли зробити її другою домівкою для дітей.< ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: bogdan | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

         22 січня в актовій залі школи відбувся захід, присвячений Дню Соборності України.

         Усний журнал та відеоматеріали не тільки поглибили знання учнів про наше минуле , про день, який  став знаковим  в історії  українського державотворення. Захід також сприяв формуванню національної свідомості школярів, вихованню патріотизму та гордості за свій народ і його славне  героїчне минуле.

         Захід під назвою «У єдності наша сила» організував і провів вихователь Сергій Іщенко. До участі у заході були залучені учні 7-10 класів.

... Читати далі »

Переглядів: 497 | Додав: bogdan | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Під такою назвою в школі-інтернаті (у кабінеті історії) проходить фотовиставка, матеріалом до якої слугували будні із зони бойових дій на Сході України

Вчорашній боєць 16 окремого мотопіхотного батальйону, інженер-сапер та наш земляк Микола Тимошенко є автором фоторобіт. Він же й розповів про тяжкі будні АТО, про гірку правду армійського життя.

Учні 5-10 класів слухали й з цікавістю розглядали світлини.  Хлопчаки ж, як і годиться майбутнім солдатам, особливу уваги приділяли тим фото, де зображена військова техніка.

Хвилиною мовчання вшанували світлу пам′ять героїв, які віддали свої життя за наш спокій, за нашу незалежність  Саме їм, нашим землякам, Микола присвятив добірку фотографій «Пам′ять вічна, пам′ять жива».

Захід відбувся за підтр ... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: bogdan | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

        Для вихованців школи-інтернату вже стало традицією відвідувати центральну районну бібліотеку у день Соборності України – 22 січня. І цього разу учні 7-10 класів стали учасниками заходу, присвяченому Акту злуки західноукраїнських земель з Українською Народною Республікою.

         Бібліотекарі Оксана Черкаська та Наталія Вальцева провели невеличкий екскурс в історію, в той далекий січневий день 1919 року, який став для України подією, що тепер відзначається на державному рівні.

         Діти мали можливість переглянути літературу та фотодокументи, що свідчать про  події державотворення майже сторічної давнини. А також Оксана Миколаївна та Наталя Валентинівна показали дітям прапор України, протитанкові установки та відпрацьовані патрон ... Читати далі »

Переглядів: 729 | Додав: bogdan | Дата: 01.02.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz