Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 18:55

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 26

         У читальному залі центральної районної бібліотеки з нагоди Дня соборності України сектором культури і туризму райдержадміністрації (Марія Кириченко) було організовано історичну годину, приурочену Дню соборності. На засідання «круглого столу» були запрошені представники влади, громадськості, різних політичних партій. Бібліотекар нашої школи  Місна С.А. також була присутня на зібранні і брала участь в обговоренні проблем сьогодення, пов»язаних з минулим нашої держави. Вона наголосила на необхідності вивчати історію, ставлячись до неї, як до безцінного факту.

         «Всі ми хочемо жити краще. Та покращення не настане саме по собі. Зміни залежать від кожного з нас. Це можливе лише після того, як станеться перелом у нашій свідомості. А для цього не треба боятися мислити критично, відкидаючи старі ... Читати далі »

Переглядів: 564 | Додав: bogdan | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

         22 січня – День соборності України. Ідею соборності було визначено як одну з найважливіших задач у процесі українського державотворення наприкінці ХІХ – ХХ століття. Зробили це Микола Міхновський та Юліан Бачинський. І тільки згодом цю ідею взяли на озброєння політичні та культурні діячі, спочатку Західної України, а потім і Східної.

         Для жителів сучасної України цей день є важливим національним святом, його святкування супроводжується урочистостями на державному рівні.

         Так, вихованці Кобеляцької школи-інтернату у цей день відвідали музей літератури та мистецтва Кобеляччини. Наші діти часті гості в музеї. Саме в цей день до уваги десятикласників екскурсовод Світлана Кравченко  запропонували виставку худож ... Читати далі »

Переглядів: 531 | Додав: bogdan | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

         Напередодні Дня Соборності Кобеляцька школа-інтернат приймала гостей-учасників народного хору «Ветеран». Програма концерту для учнів базувалася на фольклорно-патріотичному матеріалі, перемежовувалася гумором та віршами. Під час виступу перед дітьми відбулася прем»єра пісні «Добрий день вам, добрі люди!», яку хористи виконали на біс.

         Усі 15 пісень з репертуару хору були тепло сприйняті і малими, і дорослими глядачами. Зал підспівував аматорам і шалено аплодував.

         Найстаршій виконавиці «ветерану»Ользі Митько – 83 роки, «наймолодшій» – 20, бо відзначає свій день народження один раз у чотири роки, 29 лютого, - так пожартувала Агнеса Змієнко.

... Читати далі »

Переглядів: 513 | Додав: bogdan | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

Методична робота та зв»язки з громадськістю – один з напрямків діяльності Кобеляцької школи-інтернату. У її рамках 20 січня було здійснено обмін досвідом між психологічною службою закладу та відділом світи Новосанжарського району.

Майстер-клас за авторською програмою «Психологічна ізостудія» на тему «Розвиток та корекція саморегуляції у дітей засобами образотворчого мистецтва» для практичних психологів та соціальних педагогів Новосанжарщини провела практичний психолог Кобеляцької школи-інтернату Олена Лашко.

Програма корекційно-розвиткових занять ізотерапевтичної спрямованості містить розробки занять, коментарі, опис ізотехнік, ілюстрацій ні та інтерпретаційні додатки і може бути використана як окрема система занять, матеріал для роботи гуртка, виховних годин, як засіб діагностики та релаксації.

... Читати далі »

Переглядів: 568 | Додав: bogdan | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

         Зимові свята, які відкривав Святий Миколай, – весела втіха для дітвори, очікування див і подарунків, казкових пригод, костюмованих дійств та карнавалів. Багато років поспіль у Кобеляцькій школі-інтернаті готує театралізовані дійства під День Святого Миколая педагог-організатор Любов Койнаш. Щороку традиційний сюжет з-під її творчого пера доповнюється новими деталями.

         Цьогорічне Свято Милосердя, Доброти, Прощення і Любові не стало винятком. У його підготовці та проведенні взяли безпосередню участь педагоги, діти, спонсори та гості зі структур правоохоронних органів, що давно опікуються виконавцями для специфічного закладу.

         Головне дійство – театралізоване свято – майстерно відтворили учні початкових та с ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 681 | Додав: bogdan | Дата: 26.01.2015 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz