Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 20:16

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 30 » У спорті є суперники й немає ворогів
08:45
У спорті є суперники й немає ворогів

Цими днями у Кобеляцькій школі-інтернаті проходить тиждень охорони здоров'я.

Кожен день присвячений тому чи іншому заходу. Так, день 28 січня був присвячений прихильникам спорту.

До заходів, які організовують і проводять вчителі Ніколаєнко Аліна Михайлівна та Ващенко Тетяна Миколаївна активно долучаються і їх колеги.

Весело й гамірно було у спортивному залі школи. Тут зібралися дві команди – учні й вчителі, аби позмагатися та пограти у різноманітні спортивні ігри. Що може бути для дітей найбільш цікавішим і завзятішим, як змагання зі своїми наставниками! Не менш цікаво це було спостерігати   й глядачам.                                                       

Команда десятикласників «Динаміт» у повному складі та команда педагогів «Здоров'ячки» (Савенко О.А., Жученя Ю.А., Ващенко Т.М., Ніколаєнко А.М., Фесик В.М., Бровко Є.А., Варченко О.Б., Голтвянська О.В., Даценко О.О., Бровко І.О. та Чумак С.М.) відкрили день спорту грою-змаганням з палицями. І вже в першому турі діти поступилися дорослим. Та нічого не вдієш! Це ж спорт!  Та й домовилися ж грати без поступок. Так цікавіше. Тим більше перший програш вихованців ніскільки не засмутив. Навпаки – ще більше заохочував до активної участі у змаганнях.

Далі грали у вудочку, стрибали через скакалку, збивали кеглі, відповідали на питання вікторини. Та найбільше вражень і задоволення учасники й вболівальники отримали від перетягування канату. Звісно, «Здоров'ячки» переважали  «Динаміт» у фізичній силі, то й перемога була за ними.

Тоді вболівальники вирішили відігратись за своїх товаришів. Команду добровольців, переважно з хлопчаків, виявив ініціативу очолити заступник директора школи з навчальної роботи   Даценко І.О. Коли Іван Олександрович разом з дітьми взявся перетягувати канат, ніхто не мав сумніву, що програна перемога буде повернута.

У перерві між змаганнями учасники  танцювального гуртка Кащенко Таня, Чобан Чипріяна, Овдієнко Лоріна, Гапон Таня, Яременко Люба та Скрипай Віталик під керівництвом Дядюри І.Ф.    виконали новий танець з інтригуючою назвою «Зомбі». Номер зацікавив глядачів не тільки своєю назвою, а й костюмами та манерою виконання.

Всіх присутніх на святі , присвяченому спорту й здоров»ю, привітала директор школи Шпорт Валентина Миколаївна: «Ось так би частіше проводити нам подібні заходи. Адже така невимушена атмосфера зближує людей в колективі, бо саме згуртованості нам зараз і не вистачає».

Ще довго не розходились діти й дорослі, ділилися враженнями, обговорювали свою участь у змаганнях. І ніхто не згадував про поразки й програші, бо у спорті є суперники й немає ворогів.

                                                                                                                          

                                                                                                                                                                                    Світлана Місна

 

Переглядів: 534 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz