Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 05:47

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 26 » Свято людяності, щедрості й доброти
17:33
Свято людяності, щедрості й доброти

Ось і дочекалися наші діти Миколая. Прийшов з морозцем, зі сніжком та… з торбою всіляких гостинців. Та чи всі їх отримають? Бешкетники й пустуни, забіяки й вередуни, прогульники й хитруни та всі, всі, всі, хто хоч трохи завинив перед товаришем, вчителем, батьками та іншими дорослими людьми, не втрачали надії отримати подаруночок від найсуворішого, найсправедливішого і найдобрішого Миколая у світі. А він і справді добрий і щедрий, бо, прочитавши дитячі листи, він вибачив маленьким грішникам усе-усе. Вибачив, бо вірить малечі., вірить у щирість дитячого каяття й обіцянок.

Привітала своїх вихованців зі святом людяності, щедрості й доброти ( а саме таким був святий Миколай) і директор школи-інтернату Валентина Шпорт. А далі до привітань та побажань приєднались і наші гості.

Вже традиційно щороку  наших дітей приходять  вітати голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко, отаман «Козацької громади Кобеляцького району» Микола Жук,  працівники Кобеляцького відділення поліції інспектор ювенальної превенції капітан поліції Людмила Домнич та прес-офіцер старший інспектор сектору моніторингу лейтенант поліції Світлана Іваніченко.

Діти ж приготували дорослим  святкову виставу про казковий ліс. Там також чекали на Миколая. «До кого ж він прийде?» - сперечалися між собою чортенята з янголятами, лисичка з ведмедем, вовком та зайчиком. І тільки сорока ні з ким не сперечалася, бо вона й так усе знала і про святого Миколая й про подарунки, які він ніс до казкового лісу.

А Миколай привітавши дітей, роздав подарунки та й вирушив знов у дорогу, туди, де на нього чекають.

Захід організувала й провела педагог-організатор Любов Койнаш.

 

Переглядів: 453 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz