Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 22:47

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 26

     У переддень новорічних та різдвяних свят до наших дітлахів навідуються гості. Так, 26 грудня до нас прийшли представники Євангельської Християнської церкви любові Божої.

     Різдвяна вистава та мультфільм  «Віфліємська зірка» - такою була програма зустрічі. Злодюжка, безхатченко та віруючий  сперечалися про християнські чесноти та про те, чому Ісус – Мессія, про місце його народження. Сперечалися, сперечалися та й дійшли висновку, що Ісус народився як дар Божий. І не важливо, де ти народився. Важливо – який ти!

     А ще гості приготували для наших вихованців різдвяні подаруночки,  на які діти завжди чекають найбільше – солодощі.

Свята ще попереду. Тож з Різдвом Христовим!

... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: bogdan | Дата: 26.12.2016 | Коментарі (0)

         Кобеляцький районний центр зайнятості та Кобеляцьке бюро правової допомоги – часті гості у вихованців нашого закладу. Ось і 21 грудня знов завітали до нас провідний фахівець профорієнтації  Наталка Лях та юрист Ілона Бобрищева.

         Спеціалісти ознайомили учнів 8-10 класів з правами дітей, які вони отримують при народженні та яких набувають з віком. Ілона Русланівна та Наталка Анатоліївна наголосили також на тому,  що ми живемо у правовій державі і маємо користувалися своїми правами. Але також і пам′ятали  про обов′язки., бо права й обов′язки – категорії не роздільні.

         Діти ставили запитання гостям.  Так, десятикласників уже цікавлять умови оформлення спадку, отримання освіти у ... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: bogdan | Дата: 26.12.2016 | Коментарі (0)

Щедрий Миколай знову завітав до наших дітей. І знову  подарунки та приємні сюрпризи.

Співробітники гірничодобувного підприємства «Феррекспо» взяли участь у благодійній акції зі збору коштів та речей для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. У рамках корпоративної благодійної акції співробітники об′єднались для допомоги учням Градизької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату та нашого закладу.

Представники «Феррекспо» привезли з собою одяг, взуття, книги, іграшки, побутову хімію, а також сертифікат на отримання спортивного обладнання на суму 17 000 грн.

«Напередодні новорічних та різдвяних свят я особисто хочу привітати вас і хочу, щоб ви відчули часточку тепла від кожного з нас. Ми – «Феррекспо», народний депутат України Костянти ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: bogdan | Дата: 26.12.2016 | Коментарі (0)

Ось і дочекалися наші діти Миколая. Прийшов з морозцем, зі сніжком та… з торбою всіляких гостинців. Та чи всі їх отримають? Бешкетники й пустуни, забіяки й вередуни, прогульники й хитруни та всі, всі, всі, хто хоч трохи завинив перед товаришем, вчителем, батьками та іншими дорослими людьми, не втрачали надії отримати подаруночок від найсуворішого, найсправедливішого і найдобрішого Миколая у світі. А він і справді добрий і щедрий, бо, прочитавши дитячі листи, він вибачив маленьким грішникам усе-усе. Вибачив, бо вірить малечі., вірить у щирість дитячого каяття й обіцянок.

Привітала своїх вихованців зі святом людяності, щедрості й доброти ( а саме таким був святий Миколай) і директор школи-інтернату Валентина Шпорт. А далі до привітань та побажань приєднались і наші гості.

Вже традиційно щороку  наших дітей приходять  вітати голова Кобеляцької райдерж ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: bogdan | Дата: 26.12.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz