Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 06:40

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 28 » «І знову починається весна…»
11:45
«І знову починається весна…»

З першим весняним сонечком приходить найочікуваніше й улюблене свято всіх жінок – 8 Березня або Міжнародний жіночий день.

Попри кучугури снігу на вулицях, крижаний дощ і жахливу ожеледицю до нашого центру завітало сонячне свято. Свято від творців новорічного дійства. З нетерпінням на нього чекали не лише жінки. І сильній половині також було цікаво, який сюрприз глядацькій аудиторії готують організатори заходу.

І очікування виправдали себе. Ведучі Олег Варченко та Богдан Калитка оголосили про початок весни… І свято почалося. Звучали пісні, жарти, діти танцювали, і всі вітали, вітали жінок як слабшу половину людства. Та не такі ми вже й слабкі, як на це постійно натякають чоловіки. Принаймні, нашим жінкам вдалося довести протилежне. Бо життя так вимагає – пристосовуватись до його реалій і пристосовувати їх до себе. Отже, вибору ми, жінки, не маємо.

Не ховатись від проблем, а створювати їх самим!!! Таке призначення слабкої статі! Хтось сумнівається?! Настя Кучеренко вас обов′язково переконає в протилежному. Бо жінка – весна, муза, спокусниця і просто жінка. Та чоловіки мусять пам′ятати й про небезпеку. Так, так, небезпеку, про яку попереджають самі жінки і про що почули ми, глядачі, з розмови трьох подруг (Ольга Карнаух, Любов Койнаш, Тетяна Пенцко). Для них «Життя таке, що ні кінця, ні краю. Я мушу все стерпіти, все змогти. Я – жінка і тому я небезпечна». Отож, чоловіки, не баріться з висновками.

А свято продовжувалось. Поет читав вірші на честь жінки-Богині, музикант грав на скрипці, художник писав ії портрет, скульптор ліпив статую, а наші наймолодші школярі вітали мам і кожен намагався довести, що його мама найкраща. Так, кожна мама особлива. Це знає кожний дорослий, бо маминого тепла потребує людина у будь-якому віці. Не забули й про бабусь, бо бабуся – це мамина мама.

А старші школярі приготували сюрприз для вчительок, виховательок і техпрацівниць. Демонстрація модних брендів від майбутніх кутюр′є не абияк всіх розвеселила. А втім, можливо, хтось і скористається ідеями щодо вибору спецодягу.

Сміх, жарти, оплески ще довго не втихали в актовій залі. За гарний настрій, змістовно проведений час вдячні нашій незмінній режисерській трійці – Марині Срібній, Тетяні Пенцко та Богдану Калитці – не тільки представниці слабкої статі, а й наші сильні чоловіки. Та без вдало підібраної команди не було б такого свята. Отже, організаторам допомагали Олег Варченко, Настя Кучеренко, Наталка Вільхова, Катерина Михайловська, Іван Балясний, Роман Корінний, Олексій Колінько, а також наші артисти-аматори Руслан Маковець, Артур Потієнко, сестри Паламарчук, сестри Голик, Каріна Прокапало, Володя Тімохін, Влад Пурик,Оленка Кремінь, Світланка Дзерве та інші.

 

 

Переглядів: 464 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz