Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 11:16

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Лютий » 7 » «Зміна декорацій»
10:57
«Зміна декорацій»

«Зміна декорацій» відбулась у нашому центрі 31 січня. Так, декорації довелося змінювати в актовій залі. І змінювали самі учасники названого гурту. Громіздка музична апаратура, світломузика, затемнені вікна – дещо незвичні атрибути для юних глядачів. А що незвичне, то більш цікаве. І очікування виправдало себе.

Спалах кольорової гами світлодіодів, перший акорд, перші рядки «Пульсу»… і слухачі поринули у світ музики. А коли перед тобою грають і співають твої земляки, то все це й сприймається якось по-особливому. І не тільки грають і співають, а й самі пишуть вірші та музику. А ще перетворюють на пісні поезію також нашого земляка – поета й художника Сергія Коломійця. Ось такими талантами багатий наш край! Ось такі люди живуть поряд з нами!

Для Ольги й Олександра Тітаренко, Віктора Кльоса та Олександра Климаня музика – це не просто улюблене заняття чи хобі, це сенс життя, це покликання. І слухач все більше переконується в цьому під голос солістки Ольги Тітаренко. Бо і стиль виконання дещо незвичний, і репертуар оригінальний. Це не клубняк, і не попса. Це фолк-рок у найкращому його виконанні! І тільки українські пісні!

Гучні оплески не втихали до останньої пісні. «Посміхаймось!» - закликала на прощання солістка гурту. Посміхались і аплодували школярі, вигукуючи слова вдячності. Ніби на концерті рок-групи побували. Тільки й того що в актовій залі.

«Зміна декорацій» завітала до нас на запрошення педагога-організатора центру Любові Койнаш. Як сказав учасник гурту Сашко Тітаренко, концерт не відбувся б без допомоги звукооператора Олександра Алексенка, а також Дмитра Галагана, Романа Байбари та Віктора Зацеркляного.

Слухачі вдячні музикантам, і організаторам за гарний настрій, за змістовно проведений вечір.

Переглядів: 570 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz