Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 27.04.2024, 04:39

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 18 » Тиждень української мови, літератури та англійської мови у Кобеляцькому НРЦ
14:06
Тиждень української мови, літератури та англійської мови у Кобеляцькому НРЦ

З 04 по 07 березня в Кобеляцькому навчально-реабілітаційному центрі проходив Тиждень української мови, літератури та англійської мови.
Протягом тижня були проведені конкурси, виставки, змагання, а також цікаві уроки про скарби рідного слова, класні години тощо. Учні мали змогу поринути у багатий світ краси української мови, вшанувати видатних діячів нашого народу, відвідати літературно-меморіальний музей- садибу Олеся Гончара, зустрітися з поетами Кобеляччини.
Метою всіх проведених заходів було:
• донести до учнів красу і багатство української мови;
• спонукати учнів до творчої праці;
• розвивати мовленнєві здібності учнів;
• збагачувати словниковий запас;
• виховувати повагу до рідного слова.
Тиждень розпочався тематичною лінійкою"Буду я навчатись мови золотої" , на якій учителі української мови та літератури ознайомили усіх присутніх з основними заходами, оголосили конкурсні програми, а також розповіли про значення рідної мови в житті людини.
Учителями української мови та літератури (Шпорт В.М., Савенко О.А.) були проведені відкриті уроки, на яких діти не тільки з захопленням брали участь у роботі, але й показали високий рівень знань та прагнення до навчання.
Для учнів 7,8 класів було проведено виховну годину "Чарівні звуки, рідне слово..." (Жученя Ю.А.), метою якої було формувати патріотичні почуття, активну життєву позицію, розуміння того, що українська мова – наш скарб, без якого не може існувати ні народ, ні Україна як держава.
Між учнями 6-А і 6-Б класу відбулося змагання "Весела англійська" (Сулима Є.Г.), під час якого вихованці НРЦ з великим задоволенням демонстрували знання та творчі здібності . А учні 3-А, 4 класів передали свою любов до англійської мови мови через малюнки, над якими вони працювали із задоволенням.
У святково прибраній залі відбулася літературно-музична композиція «Шевченко-голос душі українського народу», де діти виразно, натхненно, з великим почуттям патріотизму декламували напам'ять вірші Кобзаря, слухали сучасні пісні на слова Т.Шевченка.
Протягом тижня вестибюль школи прикрашали плакати, які були об’єднані темою: «Шевченко- символ української нації». Учні та педагоги творчо та по-сучасному підійшли до виконання завдання.
Усією шкільною спільнотою учні та педагоги Кобеляцького НРЦ склали шану рідній мові, яскраво продемонстрували великий патріотизм до рідного слова та української землі.

 

 

Переглядів: 459 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 XvMWiu  
0
5 in the development cohort <a href=https://propecias.buzz>propecia results after 3 months</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Березень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz