Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 22:04

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 23 » Свекрухам, тещам, матерям!
12:11
Свекрухам, тещам, матерям!

     Тема матері, сім′ї, дитинства завжди є актуальною. Другу неділю травня – День матері – відзначали і в нашій школі.

     Святково прибрана актова зала зустрічала гостей. Свято обіцяло бути цікавим. Але перевершило всі очікування глядачів. 

     Ведучі свята – Тетяна Пенцко та Богдан Калитка – не тільки оголошували концертні номери, а й були безпосередніми учасниками дійства. Отже, дорослі мали можливість побачити  у ролі акторів своїх колег , а діти – своїх товаришів. Матері, тещі, свекрухи – ролі, які жінки виконують протягом всього життя. Наші майбутні свекрухи –вихователі Ольга Карнаух, Юлія Міщенко та Тетяна Пенцко – приміряли на себе цю роль на сцені. У ролі ж невістки випробовувала свої здібності Лілія Вільковська. Зал вибухав від оплесків та сміху.   

     Сімейну сцену, винуватцями якої традиційно були теща зі свекрухою, майстерно зіграли Руслана Дьомкіна та наш випускник Владик Трунін. Напевно, тоді не одна з присутніх у залі жінок впізнала себе, як матір, тещу, свекруху , невістку й дочку. Хтось упізнав, а в когось  все ще попереду.

     І, нарешті, яке ж свято без пісні?! Організатори заходу   з такої нагоди запросили професійного співака Віктора Ліщину. У його виконанні прозвучали    популярні українські пісні: «Мамина пісня», «Донечка», «Рушник». А «Чорнобривці» Віктор Петрович заспівав  дуетом зі своєю ученицею, випускницею музичної школи Владою Гончаровою.

     Дарувала пісні матерям і музичний керівник школи Наталка Вільхова. У її виконанні прозвучали «Мамині яблуні» та «Колискова зорі».

     На учасників заходу чекали бурхливі овації. Марина Срібна, Тетяна Пенцко та Богдан Калитка подарували своїх колегам годину відпочинку та веселого настрою.

Переглядів: 483 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz