Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 02.05.2024, 14:48

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 30 » Психологічний КВК
16:29
Психологічний КВК

Психологічний КВК, який проводиться вже кілька років поспіль, став улюбленим розважально-розвивальним заходом як дітей так і дорослих. Щороку підґрунтя КВК містить різний зміст. У арсеналі змагань були КВК дівчатами та хлопцями, між «ліворукими» і «праворукими» тощо. Цьогоріч  змагалися мішані команди хлопців і дівчат, зібрані на основі доброї волі кожного учасника.

Як демонструє час, рух КВК у школі набирає обертів. Замість традиційно двох команд із 5-6 чоловік, у цьому році змагалося три команди загальною чисельністю 25 чоловік, яких ледь вмістила невелика сцена шкільної актової зали. Зазвичай КВК готується заздалегідь, хоча переважна більшість конкурсів у ньому – це невідомі для дітей до того завдання. Вперше незвичайну активність і самостійність продемонструвала кожна команда під час підготовчого етапу. Капітани «Динаміту» (Влад Карпухін), «Тусовки» (Аліна Жевнович) і «Гарячих перців» (Руслан Маковець) дуже старалися і взяли на себе значну відповідальність за спільну справу. Це дуже порадувало, як і та безпосередність, яку демонстрували діти на сцені, вміння працювати спільно, неочікувана дорослими креативність дитячих думок.

Наші КВК – це завжди маленькі шоу з великою кількістю музики, експромтів, роботою із глядацькою аудиторією, шквалом позитиву. Цьогорічний КВК мав сюрприз: виступ улюбленого дітьми педагога з музики  та вокалу Наталії Вільхової, яка нині не працює у школі. Разом з нею співали і учасники команд, і глядачі, і дехто із журі.

Болільники заздалегідь підготували плакати підтримки для команд і всіляко намагалися додати кожному впевненості у перемозі. Але завжди хтось виявляється кращим. Дуже вразило те, що нинішній  фінал КВК закінчився без образ. Учасники із усіх команд висловили своє захоплення веселими змаганнями і бажання наступного року знову продовжити гру, запевнили, що зовсім не образилися на рішення журі. Це наша цьогорічна  маленька перемога над собою.

 

Переглядів: 716 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz