Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 00:29

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 26 » Подарунки для Миколая
15:30
Подарунки для Миколая

         Щедрий грудень обрядовими святами. Дітлахи з нетерпінням чекають в цей час на святого Миколая. Чекають і вірять, що ось він прийде з торбою подарунків і кожний отримає бажане. На те воно й свято. А яке свято без хорошого настрою?

         Вчителі та вихователі Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату підійшли до цього питання креативно. Миколая вирішили зустріти також подарунками. Та немає ціннішого подарунка, зробленого власноруч.

         Саме в ці дні у навчальному закладі й проходить виставка виробів, присвячена Дню святого Миколая. Ялинки та ялинкові прикраси, годівниця, обереги, аплікації, сніговики та різноманітні вироби з дерева, тканини та іншого підручного матеріалу педагоги зробили своїми руками. І, як виявляється, для цього не обов′язково бути кравчинею, столяром чи художником. Обов′язково має бути присутнім лише бажання. І тоді у ваших руках звичайна конопляна мотузка перетвориться в різдвяного янгола, який впряже у воза такого ж конопляного коника  з подарунками та пінопластовим сніговиком;  солоне тісто перетвориться на зимову картину, фарбовані соснові шишки –  на засніжений ліс, а електрична лампочка, яка вже своє відсвітила, в руках майстра стане  веселим чоловічком, який прикрасить ялинку.

         Та хітом виставки стала майже двометрова снігова баба. Виконавиця виробу, вчитель Валерія Глова, охоче поділилася інструкцією: « 400 одноразових стаканчиків, обої, фарби, клей, степлер і терпіння і маєте собі ось такого красеня».

         Виявляється, в кожному з нас є часточка таланту. А у  кожній фігурці – барвистий, радісний світ, душевне тепло  і від цього настрій піднімається. Свято ж на порозі. І за це хочеться подякувати нашим колегам – І.Козько, М.Срібній, Ж.Пелюхні, Н.Дейнеці, Я.Коваленко, Б.Калитці, С.Іщенку, О.Коваленко, Т.Пенцко, С.Бражко, Г.Пеньковій, О.Варченку, В.Жуку, Г.Сенчук, В.Бабенко, О.Корчукову, К.Онищенко, Я.Даценко, О.Карнаух, Ю.Жучені, С.Оренчук-Чернишовій, А.Ніколаєнко, Т.Ващенко, О.Драгочинській, О.Телятнику, І.Коломійцю, Л.Пестременко, О.Валявській, С.Масич, І.Пустовіту, С.Келеберді, І.Бровко, О.Малик, О.Голтвянській та всім іншим, хто доклав зусиль, аби свято прийшло і до нас.

         І Миколаю  подаруночки сподобались би.

 

Переглядів: 478 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz