Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 00:37

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 26 » Ходить світом Миколай
15:36
Ходить світом Миколай

         Завітав святий і до дітвори Кобеляцької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату. Та не сам. А привів із собою гостей. Голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко, перший заступник Кобеляцького відділу поліції   майор поліції Юрій Стеценко, інспектор Кобеляцького відділу поліції лейтенант поліції Олександр Данило також прийшли привітати вихованців з таким довгоочікуваним святом.

          Та спочатку директор школи-інтернату Валентина Шпорт поздоровила всіх присутніх з Днем святого Миколая, наголосивши на тому, що до свята готувалися і діти, й дорослі.

 – Кожний вніс свою часточку , ніхто не залишився осторонь. Хтось малював, хтось майстрував, педагоги підготували виставку подарунків для Миколая. І ось маємо святково вбрану школу.

  • Мені особливо приємно тут бути,- звернулася до дітей Таміла Вячеславівна,- бо я також колись вчилася у цій школі. Тому кожний раз, коли я тут буваю , відчуваю якесь приємне  хвилювання. А сьогодні по-особливому   радісно на душі. Тож нехай вам Миколай принесе у цей день гарний настрій. Але ж яке свято без подарунків? Святий Миколай передав слухняним дітлахам солодощі.

Вітав дітей і сам  Миколай. Але спершу він зачитав листи, які надіслали йому не дуже слухняні дітки. Так, Максим Серга вибачався за негарну поведінку, просив здоров′я для своїх вихователів, а для себе – олівці; Максим Хомічук дуже хотів не різочки, а подаруночки, Оксана Черня каялася в гріхах, аби, лишень, святий Миколай подарував їй коробку цукерок.

Такі скромні бажання мали діти. І вони обов′язково здійснились для кожного. Бо здійснював їх сам святий Миколай.

Добрий Миколай всім пробачав і вірив, що дітлахи каялися щиро, що більше ніхто нікого не скривдить і всі будуть жити у мирі й злагоді.

Наші вихованці на честь такого свята підготували конкурс-виставку малюнків «Ходить світом Миколай». Юлю Прокапало, Іллю Дерев»ненка, Христину Стогу, Мирославу Масич, Сергія Єременка, Іллю Самохвалова, Таню Кащенко, Іванну Білизну, Сашка Кліщового та 9-б клас за колективну роботу також нагороджував та вручав подарунки  святий Миколай.

         Непомітно промайнув святковий час. Миколай заспішив у дорогу, бо на нього ще десь чекають слухняні й не дуже слухняні дітлахи. А на прощання він пообіцяв: 

                                           Швидко мчиться часу лік,

                                           Знов прийду я через рік

                                           На велике світле свято –

                                           З Миколаєм, Вас, малята!

 

Переглядів: 539 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz