Головна | Реєстрація | Вхід | RSSПонеділок, 06.05.2024, 15:44

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 25 » …І тепло холодного продукту
16:06
…І тепло холодного продукту

        Білоруські молочні продукти на українському ринку – давно вже не новина. Та ось морозиво заслуговує на особливу увагу. Це ласощі, якими залюбки смакують і діти, й дорослі. А спекотної пори й поготів.

         Гурмани, напевно,  вже встигли помітити в холодильниках наших магазинів новинку з чудернацькою назвою «Белая бяроза». А дехто вже встиг і поласувати.

         Не зважаючи на незвично похмурий та непривітний травень з його затяжними дощами, сезон морозива все ж таки починається. Долучилися до нього й  вихованці Кобеляцької школи-інтернату. 

         Дійство  супроводжувалось не тільки поїданням цього смачного десерту.

         Фірма вже з вищезгаданою назвою «Белая бяроза», а точніше її представники в Україні, в Полтавській області зокрема, завітала до вихованців нашого закладу. Приватний підприємець Дмитро Науменко та директор підрозділу Олег Русін привезли з собою не лише холодні ласощі, а й символ бренду – молоді деревця берези.

         Наші учні  Максим Борисенко, Ігор Апальков, Сашко Ковецький, Влад Дашевський, Олег Тур, Влад Сющук, Ігор Черкас разом з учителем трудового навчання О. Корчуковим  на території школи висадили березову алею.  А по закінченні роботи діти смакували морозивом.

         Скуштувала «березових ласощів» і я.  Смак далекого дитинства нагадало мені білоруське морозиво. Асортимент холодного десерту в той час  різноманітністю не відрізнявся. Зате яким він був смачним!

  • До складу нашої продукції входять лише натуральні інгредієнти,- пояснює Дмитро Сергійович, -молоко та вершки, наприклад. Сировина до дніпропетровської «Ласунки» надходить з самої Білорусі.
  • Ви перші на Полтавщині, куди ми завітали, щоб і про себе заявити, і радість дітям принести,- приєднується до розмови Олег Петрович.- На майбутнє плануємо поїздки по всій області. А 31 травня у місті Полтава відбудеться свято «Белой бярози». Тож чекаємо і на ваших дітей.

У народі кажуть: «Хто рубає дерево, той вкорочує власне життя». А той, хто саджає дерево, дає життя не лише дереву…

Колись білокорі деревця виростуть, прикрашаючи своєю зеленню шкільне подвір’я . Вони нагадуватимуть не лише про білоруський бренд та його морозиво. Перш за все ці берізки нагадуватимуть про ту добру справу, яку роблять звичайні прості люди, як і про тепло холодного продукту.

Переглядів: 511 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz