Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 11:22

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 3 » «Вечірня школа» для першокласників
13:30
«Вечірня школа» для першокласників

Напередодні свята 8 Березня завжди постає актуальне питання «Як привітати, що подарувати представницям слабкої сильної статі?» Профспілковий комітет нашої школи підготував цьогоріч вельми оригінальне привітання. У актовій залі на наших працівниць чекав сюрприз – розважальний захід «Вечірня школа».

У ролі учнів, як ви вже здогадалися, були вчителі, вихователі та представники інших професій, без яких не обійтись навчальному закладу. Не легка це робота – навчання. І в цьому не раз переконалися наші «актори», учні 1-а та 1-б класів.

Дорослим дівчаткам і хлопчикам довелося пригадати закони фізики, літературних героїв, біографії письменників, деякі географічні явища; на уроках трудового навчання розібратися із зав'язаними очима зі слюсарним інструментом, а за допомогою двох клаптів тканини одягти однокласника; на уроці ж образотворчого мистецтва - намалювати святковий букет. «Першокласники» із завданнями справились, хоч і нелегко було, бо ж наші вчителі звикли вчити, а не вчитись та ще й відповідати на складні запитання та ще й на оцінку. Оцінки ж виставляли прискіпливі члени журі – три заступники директора школи – Ярослава Даценко, Юлія Жученя та Іван Стеблін – хоч і були суворими під час оцінювання, та зате справедливими. Тому згідно законів справедливості кращі показники знань має 1-б клас. 1-а мало не похнюпили носи. Та не надовго. Солодкий приз отримали і переможені. Треба ж було «дітей» заспокоїти – перевагу має не результат, а участь.

Із святковим настроєм та зарядом позитивних емоцій залишали актову залу глядачі. Частіше б так сміятися й радіти!

За годину позитиву всі жінки школи-інтернату (і не тільки жінки) вдячні організаторам заходу голові профспілки школи Тетяні Масич, членам профспілкового комітету Олегу Варченку та Ользі Ващенко. А також всім тим, хто виявив бажання одягтися в шкільну форму. Ось вони: Богдан Калитка, Любов Пестременко, Олексій Даценко, Катерина Омельченко, Лариса Коваленко, Галина Пенькова, Володимир Фесик, Сергій Масич, Євген Бровко, Вікторія Гергало,Тетяна Гнізділова та Ігор Пустовіт. Низький уклін вам, любі, й запашні квіти.

 

Переглядів: 482 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz