Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 12:37

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 7 » Районний семінар-практикум на базі Кобеляцького НРЦ
16:23
Районний семінар-практикум на базі Кобеляцького НРЦ

21 березня педагогічний колектив Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру радо зустрічав гостей на районному семінарі-практикумі на тему «Формування комфортного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами ».

Високий рівень підготовки та проведення семінару вчителями навчального закладу засвідчив серйозну кропітку роботу педагогічного колективу, злагодженість і взаєморозуміння педагогів та дітей.

Роботу семінару очолила начальник районного відділу освіти Коваль Н.М. Представники освітянської родини – учасники районного семінару розпочали роботу зі знайомства із навчальним закладом. До гостей звернулася директор Кобеляцького навчально-реабілітаційного центру В.М.Шпорт, яка ознайомила учасників семінару-практикуму з досвідом роботи навчального закладу, досягненнями, особливостями роботи НРЦ.

Практичний блок семінару розпочався з проведення фрагментів уроків: соціально-побутового орієнтування (Я.Г.Даценко); логопедичного заняття (Ю.А.Жученя), природознавства (Г.Г.Васюта); математики(В.І.Бабенко).

Відкриті уроки ще раз засвідчили, що сучасні технології навчання підсилюють ефективне засвоєння навчальних тем, заохочують до вивчення предмета, викликають посилений інтерес до нього.

Розкриття теми семінару відбувалося через реалізацію теоретичного та практичного модулів, демонстрування презентацій та коментарів щодо методичного забезпечення комфортного освітньо-реабілітаційного середовища та інтеграції дітей з особливими освітніми потребами.

На засіданні «круглого столу» підсумки семінару підвела методист райметодкабінету Мирошниченко Юлія Федорівна, яка відзначила високий науково-практичний та організаційний рівень проведення семінару. Своїми яскравими враженнями та побажаннями успіху поділилися і гості навчального закладу.

На закінчення учасники семінару відвідали виховний захід "Свято сміху" , де отримали багато позитивних емоцій і щирих посмішок. А відтак залишали Кобеляцький НРЦ з гарним настроєм, з бажанням працювати та творити.

 

 

 

 

Переглядів: 511 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz