Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 14:40

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 2 » Хай кожний своє щастя знайде сам
22:11
Хай кожний своє щастя знайде сам

         Травневий ранок зібрав дітей у школі-інтернаті на урочисту лінійку з нагоди закінчення навчального року.

         Для випускників це і свято, і смуток. Сьогодні останній дзвоник в останній день навчального року востаннє покликав їх за парти. А завтра доросле життя зустріне їх новими випробуваннями. Тож як тут не хвилюватись? Та то буде завтра. А сьогодні – у них свято.

         Привітати випускників прийшли голова Кобеляцької райдержадміністрації Таміла Шевченко та заступник начальника відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області Юрій Стеценко. Щиро по-материнські побажала випускникам знайти свою дорогу в житті й директор школи-інтернату Валентина Шпорт.

         Останній день навчального року в школі – це і підбиття підсумків роботи за рік.  Користуючись нагодою, адміністрація школи вручала грамоти й подяки і дітям, і дорослим. Нагороджували учасників художньої самодіяльності, учасників спортивних змагань та всих тих, хто брав активну участь у житті школи. Це Саша Дінець, Євген Курочка, Сашко Грицай, Таня Кащенко, Лєра Озоренко, Володя Павлов, Артем Бендас, Сергій Наконечний, Зоряна і Влада Паламарчук, Мишко Сирбу, Руслан Маковець, Яна Гапон, Костя Кривуля та інші.

Було відзначено й роботу педагогів та обслуговуючого персоналу. Грамоти й подяки отримали Тетяна Даценко, Тетяна Масич, Любов Пестременко, Віктрорія Євсєєнкова, Марія Запорожська, Ганна Сенчук, Наталка Вільхова, Любов Койнаш, Ірина Анісімова, Ольга Ващенко та Оксана Золотухіна.

Останній дзвоник яскраво-веселковий покликав і випускників, і першокласників, і всих тих, кому ще ходити до школи не один рік, у кого ще є час подумати над своїм життєвим вибором. І кожний своє щастя знайде сам.

  

    

  

 

Переглядів: 583 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz