Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 15:05

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 22 » А любов як сон…
11:47
А любов як сон…

Перше кохання народжується в школі. І, напевно, немає такої людини, яка б не взнала це почуття, не відчула солодкої муки переживань чи перших розчарувань.

У нашій школі вже стало традицією – відзначати 14 лютого, як день закоханих, День святого Валентина. Ось і цьогоріч святково вбрана зала та учасники дійства зустрічали гостей. Пари закоханих – Зоряна Паламарчук та Володя Павлов, Влада Паламарчук та Артур Потієнко, Люба Яременко та Руслан Маковець приготувалися до життєвих випробувань. Для глядачів це була просто реальна гра акторів. А для юних акторів – реальність гри.

Свої почуття закохані виражали у поезії, у піснях, у танцях. Відтворювали на сцені й складні життєві ситуації.

  • закоханих кожна мить їхніх зустрічей – свято. Тому сценка «Сон в зоні АТО» вразила глядачів особливо. Адже до наших воїнів (А.Потієнко) на Сході кохані (В.Паламарчук) на побачення приходять лише у снах.

Та не всі витримують випробування коханням. Нічого не вдієш – на те воно і є перше коханням, аби справжнім стало друге, третє...

Наші ж пари випробували свої почуття в конкурсах «Доленосна зустріч», «Освідчення в коханні», «Ах, Валентин!», «Ти без мене – не ти, я без тебе – не я», «А музика звучить в душі моїй». І не тільки випробували почуття, а й змагалися за звання «Найромантичніша пара».

  • самого початку й впродовж всього дійства попереду йшли – Люба Яременко та Руслан Маковець. Глядачі вже знали, що харизматичні Люба й Руслан мають акторський хист. Але цього вечора молоді люди перевершили самі себе! «Яка красива пара! Невже це гра?», - чулося в залі. Такої ж думки дотрималось і вимогливе журі. Ніхто не мав сумніву, що саме вони будуть «Найромантичнішою парою». Друге і третє місце розділили між собою Влада Паламарчук – Артур Потієнко та оряна Паламарчук – Володя Павлов. Не засмучувався ніхто. Всі розуміють, що цей конкурс – лише на сцені. А попереду в кожного з них чорно-біле життя, сповнене перемог і програшів, радощів і розчарувань… Бо так воно і є у справжньому реальному житті.

Тож наші щасливі пари бажали всім закохуватись глибоко і пристрасно, віддавати свою любов коханим і отримувати у відповідь бажані почуття.

Свято організувала й провела педагог-організатор Любов Койнаш.

Переглядів: 632 | Додав: bogdan | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz