Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 13:55

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Лютий » 08

Тиждень здоров′я та здорового способу життя доповнися ще й цікавим брейн-рингом «Стежинами здоров′я».

Шестикласники розділились на дві команди – «Здоров′ятко» та «Гребінці».  У ході гри учні продемонстрували не тільки свої знання  з предметів охорона здоров»я та  основи  безпеки життєдіяльності, а й кмітливість та вміння орієнтуватися в складних життєвих ситуаціях. Як гасити полум′я чи як уникнути пожежі, як правильно користуватися праскою чи електрообігрівачем та куди й до кого звертатися, коли вже трапилося лихо –  на ці та інші питання  й відповідали діти: розгадували кросворди, з′єднували прислів′я, коментували малюнки та ін.

«Здоров′ятко» поступилися «Гребінцям»    всього лише одним балом. Та це ні ... Читати далі »

Переглядів: 673 | Додав: bogdan | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Хто з нас не любить музику? Але кожен має свої вподобання. А наша молодь перевагу надає таким напрямкам, як рок та реп. З представником останнього у нас і відбулась зустріч минулої середи – 25 січня.

 Кобелячанин Сергій Лісовий почав захоплюватись репом ще з 6 класу. Слухав Децел та Емінем. І уявляв себе на їх місці. Захоплення поступово переросло у мрію. А мрія – у дійсність. І ось сьогодні Сергій не тільки звукооператор Районного Будинку Культури, він ще  й репер зі сценічним ім′ям –  Некий Ка. Хоч це заняття для нього поки що як хобі, у Сергія нова мрія – придбати першокласну апаратуру та працювати самостійно.

Виступ репера надихнув і наші таланти. Так, під впливом почутого- побаченого, довго вагаючись, Славко Маковець і собі зажадав продемонструвати зі сцени свої досягнення у стилі реп. Глядачі були приємно вражені в ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: bogdan | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

У школі проходить тиждень здоров′я та здорового способу життя.  З цієї нагоди вчителі Аліна Ніколаєнко та Людмила Тихоненко 24 січня організували зустріч з провідними інспекторами Кобеляцької РСГУДСНС України в Полтавській області старшим лейтенантом Андрієм Коваленком та старшим лейтенантом Віталієм Пищитою.

Як запобігти пожежі, обмороженню кінцівок, як  поводитися на льоду та як користуватися вогнегасником – теми, які нині актуальні для рибалок, любителів розкладати вогнище, охочих до прогулянок у лісі та катання на ковзанах.

Після цікавої розповіді-інструктажу у школярів все ж таки виникли запитання до емчеесників. Дітей, переважно хлопчаків, цікавило те, чи виникали вже пожежі у нашому районі цьогоріч і яких збитків вони завдали, чи доводилось вже рятувати рибалок і знешкоджувати старі боєприпаси. На щастя, з початку нового року на пожежі ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: bogdan | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

23   січня у нашій школі відбулися загальні збори Дитячої юнацької організації «Краяни» учнівського самоврядування.

Про роботу центрів за І півріччя 2016-2017 навчального року звітував голова ДЮО «Краяни» Руслан Маковець. А потім шкільний колектив обговорював план роботи центрів на ІІ півріччя поточного навчального року.

План роботи прийнятий одноголосно та затверджений. Попереду цікавий і змістовний семестр.

... Читати далі »

Переглядів: 447 | Додав: bogdan | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Для вихованців школи-інтернату новорічні свята, ранки, канікули вже минули. Діти з новими силами сіли за парти. І шкільне життя знов вирує: виховні заходи, цікаві зустрічі чекають на наших вихованців.

І знову середа, і знову зустріч з цікавою людиною. Цього разу до нас завітала юна кобелячанка, учениця 11 класу ЗСШ №2 Наталка Галушко. Так, не дивлячись на свій вік, Наталці вже є про що розповісти не тільки своїм одноліткам. Дівчину з цікавістю слухали й дорослі, особливо ті, хто любить подорожувати. Наталка ж мала незвичайне турне. Швидше ділову поїздку, яка поєднала в собі корисне із приємним.

Поїздка до Сполучених Штатів Америки саме такою для Наталки  й була. Побувати за океаном, вчити англійську у вільному спілкуванні мріяла давно. Та мрія втілилась у життя не відразу.  За умовами Програми «FLEX» наша землячка потрапила до числа переможців ... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: bogdan | Дата: 08.02.2017 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz