Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 02:35

Кобеляцький ліцей Полтавської обласної ради

Меню сайту
Гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 09

3 лютого в школі-інтернаті зібралися учасники Клубу Винахідливих і Кмітливих. Команди «Бригада», «Жучки» та «Кока-кола» змагалися між собою на дотепність Хто кмітливіший, хто винахідливіший вирішувало прискіпливе журі – заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Даценко, вчитель Євген Бровко та бібліотекар Світлана Місна.

За результатами підрахованих балів команда «Кока-Кола» обійшла своїх суперників і посіла перше місце. Всього на півбала відстали від неї «Жучки» й опинилися на другому місці. Третє місце дісталося «Бригаді».

Гучними оплесками та вигуками «Так тримати» вдячні вболівальники проводжали учасників гри.

 

... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

         2 березня до школи-інтернату на запрошення педагога-організатора Любов Койнаш завітали  тренер та майстер спорту Артем Письмак з командою спортсменів з армреслінгу, учасниця багатьох співочих конкурсів за кордоном Анастасія Бакуніна,  учасники обласних та районних конкурсів самодіяльності  студент аграрного ліцею Денис Татушенко та учениця ЗОШ № 2 Людмила Кузенко.

         Наші вихованці були не лише вболівальниками  міні-показових виступів з армреслінгу, а й активними учасниками силових змагань. Причому не тільки хлопці, а й дівчата виявили бажання помірятися силою між собою.

         Так, вийшли у фінал та на півфінал Сашко Гончаров, Костя Кривуля, Володя Павлов, Женя Курочка , Артем Бендас, Сергій Наконечний, Ростик ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

         Тема книги завжди є актуальною, як і саме читання. Тому в школі-інтернаті популяризації книгочитання приділяється особлива увага.

         Так, 29 лютого наші шестикласники були активними учасниками відкритої виховної години «Книжковий калейдоскоп».

         Діти коментували вислови видатних людей про книгу, згадували прислів′я й приказки про свого незмінного «наставника», демонстрували правила користування підручниками, слухали настанови шкільного бібліотекаря, переглянули цікавий гумористичний відеоматеріал про те, як  не слід обходитись  з  книжками.

         Насамкінець учні отримали практичне завдання поре ... Читати далі »

Переглядів: 2450 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (3)

Казку про дружбу дивилися у Кобеляцькій школі-інтернаті 23 лютого. Театральний гурток нашої школи відкрив свій сезон.  Та ще й такою актуальною темою.

Двоє мандрівників шукають дружбу, яка живе у «Палаці справедливості». Подолавши численні перешкоди, які їм трапилися на шляху до омріяного палацу, перейшовши вбрід озеро невиправлених помилок, діти врешті переступають його поріг. Та без доброти, довіри, відданості, дракоші-наполегливості, співчуття, совісті, розсудливості й поступливості дороги до палацу вони б не знайшли. А ще кожен у серці мав надію.

Ролі чеснот виконували учні 3- 9 класів: Руслана Дьомкіна, Нонна Дінець, Ілля Дерев′янченко, Марійка Дінець, Світланка Дзерве, Аня Дерев»янко, Зоряна й Влада Паламарчук, Оксана Черня, Віка Наконечна, Женя Іванченко та інші.

Постановка міні-спекта ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Пам′ятний вечір, присвячений Небесній Сотні, проходив в актовій залі школи-інтернату.

Два роки тому мирне протистояння вилилось у криваве побоїще в центрі нашої столиці. Загинули ні в чому не винні люди, які приїхали до Києва з усіх куточків України. Приїхали, аби виразити свій протест проти злочинної влади Януковича. Цей чорний список судилося відкрити Сергію Нігояну. Так і почався захід з відеоматеріалу про першого героя Небесної Сотні: «І вам слава, сині гори,

Кригою окуті,

І вам, лицарі великі,

Богом не забуті,

Борітеся – поборете!

Вам бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І ... Читати далі »

Переглядів: 631 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

День рідної мови урочисто відмічали у школі-інтернаті. 22 лютого актова зала приймала гостей вишитими рушниками, запашним хлібом, червоною калиною та добрими словами про нашу солов′їну.

Дзвінкоголоса пісня, змістовний вірш та й сама багатовікова історія становлення нашої мови, постійна боротьба проти її утисків з боку чиновників та прибічників другої державної мови  не можуть не турбувати українців. Цим питанням, власне, й був присвячений захід.

Учасники свята – Саманта Банд, Світланка Дзерве, Нонна Дінець, Аня Дерев′янко, Таня Кащенко, Аліна Жевнович, Таня та Яна Гапон, Віталік Скрипай, Руслан Маковець, Мишко Сирбу, Федя Іваненко та Ілля Дерев′янченко – інсценізували та декламували вірші, співали. Особливо глядачам сподобався дует третьокласників (Іваненко й Дерев′янченко) з піснею «Козачата».

... Читати далі »

Переглядів: 530 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

У рамках тижня охорони здоров′я та здорового способу життя в школі-інтернаті відбулася зустріч учнів з працівниками  Кобеляцької РС ГУ ДЕНС – інспекторами Віталієм Пищитою та Андрієм Коваленком.

Як уникнути пожежі? Як убезпечити себе від отруєння чадним газом, коли вже сталася біда? Як боротися з полум′ям до приїзду пожежників? Як користуватися вогнегасником? Саме про це й розповідали працівники пожежної служби нашим вихованцям. А що ж до вогнегасника, то діти  мали можливість навчитися користуватися цим приладом на  практиці.

Найбільше зацікавив дітей фільм «Небезпечні знахідки», як відповідь на питання – «Чому люди гинуть від вибухів снарядів і бомб на території, де не ведуться бойові дії»?

Із почутого та побаченого діти зроблять відповідні висновки. А про ... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: bogdan | Дата: 09.03.2016 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Гаряча лінія
Національна гаряча лінія
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz